Ce variante am să decorez Biserica pentru cununia religioasă?
În consultațiile zilnice apare și aceasta întrebare în mod constant .
Wedding Plannerul poate da toate detaliile și de cele mai multe ori apare că serviciu în pachetul complet de organizare și Decorarea Bisericii.
Deși doresc că Serviciul Religios să se desfășoare într-o Biserică ( deci nu vorbim despre Cununiile Religioase care se desfășoară în aer liber și au o cu totul altă abordare) vreau că decorațiunile să fie foarte frumoase ce sfaturi îmi dați.

Decorarea Bisericii

Sigur primul sfat este uneori să nu se apeleze la decorațiuni , dacă :
Biserica este foarte mică
Biserica nu are o curte generoasă sau un pridvor care să se preteze decorării eu sugerez să se renunțe la adăugarea de decorațiuni florale .
Dacă curtea este plină de verdeață și flori poate deasemeni să fie un punct de gândire daca nu e cazul să păstrați lucrurile naturale .


Totuși există locuri care decorate cu aranjamente florale sunt complet schimbate și merita să faceți acest efort
Ce puteți face?
1. În principiu puteți avea decorațiuni în exteriorul Bisericii , intrare ,curte, pridvor
2. Și decorațiuni interioare
Exista un sfat general fie că vorbim despre o Biserica Catolica sau o Biserica Ortodoxa , trebuie să alegeți decorațiuni florale care vor veni cu vase suporți aduși de furnizorul de flori , e musai ,nu se permite niciodată agățarea de stâlpi sau alte obiecte în Biserica a decorațiunilor
Un furnizor pentru astfel de decorațiuni vă vă face câteva propuneri diferite de stâlpișori sfeșnice suporți
În mod obișnuit există mai multe servicii religioase în aceeași , care se succed la intervale foarte scurte de timp.

Sugerez să întrebați Biserica dacă are o colaborare cu un Florist, puteți lua legătură cu acel Florist care vă poate prezenta ofertele lui
AVANTAJE : cunoaște locația , folosește accesorii care nu vor deranja, crea probleme.
În mod normal exista și o oferta bună de preț
Aveți posibilitatea dacă există mai multe cununii religioase și cei de dinainte sau după aleg același florist să puteți avea o discuție despre împărțirea costurilor.
Nu este nevoie să fie totul identic, să aveți același gusturi cu alte familii ,puteți alege doar să modificați mici detalii sau să adaugați accente , modificări care se pot face intre cele doua ceremonii.
Insist să țineți cont de Floristul care face acest lucru știe să aprecieze câte modificări se pot face , pentru a nu deranja/întârzia ceremoniile de dupa
O altă soluție este angajarea unui alt Florist decât cel care decorează în mod Obișnuit Biserica. Vă rog în acest caz să luați acordul Preotului , încât să nu fie fie situații neplăcute chiar în ziua Ceremoniei . Nu lăsați aceste detalii să le rezolve Floristul , fie vă implicați dumneavoastră fie Wedding Plannerul angajatDacă vă aflați în impas cu Decorararea Bisericii sau alte situații de planificare care apar ,mă găsiți la  www.andreeahagiopol.com

Fără comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *